Project 02c my impression of The Quai Branly Museum

Seeing the pictures, I think the intention of the architect is to  realize the continuity of the park surrounding the museum, in other words, to prevent the park from being divided  by the building.

The area under I10  is different from the museum in that it is exposed to noizes, exhaust gases, and vibrations coming from I10. It should also be taken into consideration that the available money for maintenance would be much lower than that of the museum. Because of these, the underpass area is now used as parking lots. However, I don’t like leaving the area as it is, and want to design something new and interesting.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: